1. Duyuruyu Kapat

Kali linux Kurulumu

'Kali Linux Hakkında' forumunda s4dn3s tarafından 11 Eylül 2014 tarihinde açılan konu

  1. by--tehlike

    by--tehlike Member

    Katılım:
    2 Ekim 2015
    Mesaj:
    11
    Beğeniler:
    0
    sa arkadaslar ne yaptıms olmadı butun surumlrı ındirdim diger programmıda denedim yine sonuc yok teamdam yardım edermısınız
     
  2. meteor99

    meteor99 Active Member

    Katılım:
    8 Eylül 2015
    Mesaj:
    28
    Beğeniler:
    0
    arkadaşım indirdiğin iso dosyasında sıkıntı var. tekrar indirmen gerek . ben bile kaç defa indirdim hatırlamıyorum. kota mota kalmadı :) hep senin aldığın hatayı aldım. sil tekrar indir. hatta farklı sürümlerini indir. DVD için InfraRecorder, usb için de Win32DiskImager i kullanmanı tavsiye ederim. DVD için 2x hızında yazdır. kolay gelsin.
     
  3. agolhon

    agolhon New Member

    Katılım:
    15 Ekim 2015
    Mesaj:
    2
    Beğeniler:
    0
    Merhaba arkadaşlar ben sanal makinada kali linux kullandım ve tamamen öğrenmek için windowsdan kurtulup kali linux kullanmak istiyorum bunun için usb boot yaptım. Usb takıyorum pc yeniden başlatıyorum boot menuden usb seçiyorum sonra hata veriyor
    Hata detayları :
    İntel UNDI , PXE- 2.1 (Build 083) - En başında bu yazıyor
    PXE-MOF : Exiting PXE ROM . - En allta bu yazıyor. Resimde atabilirim arkadaşlar.
     
  4. MacTavish

    MacTavish Moderator

    Katılım:
    14 Temmuz 2015
    Mesaj:
    901
    Beğeniler:
    23
    Cinsiyet:
    Erkek
    Meslek:
    Öğrenci
    Şehir:
    Van
    Web Sitesi:
    USB Kurulum Çoğunlukla Sıkıntı Oluyor Kurulumu DVD'den Denermisiniz ?
     
  5. agolhon

    agolhon New Member

    Katılım:
    15 Ekim 2015
    Mesaj:
    2
    Beğeniler:
    0
    Bilgisayar toshiba laptop dediğinizi yapayım ama baya uğraşacağım boot menüde cd room gözükmüyor çünkü aynı olay usb dede vardı onu yaptım bu hata oldu
     
  6. 13ars

    13ars New Member

    Katılım:
    7 Aralık 2015
    Mesaj:
    1
    Beğeniler:
    0
    Herkese Selam.VWmare kullanıp sanal disk üzerinde kali yi kurnayı denemd,m ama ld.32 hatası verdi.Bunun üzerine vize sınavlarımdan dolayı sanal disk makinesinin lisansı bitti .Vwmare programını lisanslı kullanmam şart mı ? Ve karşıma çıkan hata 32bit 64 bit hatası mı ?
     
  7. MSalih

    MSalih Well-Known Member

    Katılım:
    10 Ocak 2016
    Mesaj:
    80
    Beğeniler:
    0
    Şehir:
    Belirtilmemiş
    [​IMG]

    Yardımcı olabilecek olan güzel insanlar aranıyor:)
     
  8. MSalih

    MSalih Well-Known Member

    Katılım:
    10 Ocak 2016
    Mesaj:
    80
    Beğeniler:
    0
    Şehir:
    Belirtilmemiş
    Ayrıca bu sorunu geçtim vmware e kuramamayı geçtim normal anlamda DVD ye kurup EFI ye gelip orada da hata alıyorum geçemiyorum orayı yanda sürekli Fdiyip duruyor alt alta muhtemelen Fail in F si :)
     
  9. MacTavish

    MacTavish Moderator

    Katılım:
    14 Temmuz 2015
    Mesaj:
    901
    Beğeniler:
    23
    Cinsiyet:
    Erkek
    Meslek:
    Öğrenci
    Şehir:
    Van
    Web Sitesi:
    Aldığın Hata Çalışacak İşletim Sistemi Yok Diyor İmaj Dosyanda Sorun Olmadığına Emin Misin ?
     
  10. MSalih

    MSalih Well-Known Member

    Katılım:
    10 Ocak 2016
    Mesaj:
    80
    Beğeniler:
    0
    Şehir:
    Belirtilmemiş
    Tekrar indirdim fakat olmadı kali.org dan
     
  11. MacTavish

    MacTavish Moderator

    Katılım:
    14 Temmuz 2015
    Mesaj:
    901
    Beğeniler:
    23
    Cinsiyet:
    Erkek
    Meslek:
    Öğrenci
    Şehir:
    Van
    Web Sitesi:
    İndirdiğin İmajın Tam Boyutunu Yazarmısın ?
     
  12. MSalih

    MSalih Well-Known Member

    Katılım:
    10 Ocak 2016
    Mesaj:
    80
    Beğeniler:
    0
    Şehir:
    Belirtilmemiş
    (3.320.512.580 bayt)
     
  13. MacTavish

    MacTavish Moderator

    Katılım:
    14 Temmuz 2015
    Mesaj:
    901
    Beğeniler:
    23
    Cinsiyet:
    Erkek
    Meslek:
    Öğrenci
    Şehir:
    Van
    Web Sitesi:
    Kullandığınız VM Ware Programını Kaldırıp Yeniden Kurun yada Farklı Bir Sürümünü Kurun.Veya Kurulumu Virtualbox ile Deneyin
     
  14. MSalih

    MSalih Well-Known Member

    Katılım:
    10 Ocak 2016
    Mesaj:
    80
    Beğeniler:
    0
    Şehir:
    Belirtilmemiş
    Virtualbox ı deniyim bakıyım :)
     
  15. MSalih

    MSalih Well-Known Member

    Katılım:
    10 Ocak 2016
    Mesaj:
    80
    Beğeniler:
    0
    Şehir:
    Belirtilmemiş
    Sanırım bende sıkıntı var bulamadım indirdiğim dosya uzantısı da bende yüklü değil açamıyorum.
    Sanal halini bırakıp direk formatla da kuramıyorum
    Hadi kurdum diyelim bir iki sorum olucak ;
    -C# ile Kali Linux un arası nasıl .Net diye açılmaya bilir ama farklı yöntemlerle Mono gibi yükleyip kurabiliyor muyuz?
    -Kali Linux'a Sanal sunucu kurup Windows yüklebiliyor muyum?
     
  16. MacTavish

    MacTavish Moderator

    Katılım:
    14 Temmuz 2015
    Mesaj:
    901
    Beğeniler:
    23
    Cinsiyet:
    Erkek
    Meslek:
    Öğrenci
    Şehir:
    Van
    Web Sitesi:
    Dostum VirtualBoxa nasıl kuramadın ? nasıl bir sorun yaşıyorsun bildirirsen sana yardımcı olabiliriz.
     
  17. MSalih

    MSalih Well-Known Member

    Katılım:
    10 Ocak 2016
    Mesaj:
    80
    Beğeniler:
    0
    Şehir:
    Belirtilmemiş
    indiremedim linkini verebilir misiniz?
     
  18. MacTavish

    MacTavish Moderator

    Katılım:
    14 Temmuz 2015
    Mesaj:
    901
    Beğeniler:
    23
    Cinsiyet:
    Erkek
    Meslek:
    Öğrenci
    Şehir:
    Van
    Web Sitesi:
  19. MSalih

    MSalih Well-Known Member

    Katılım:
    10 Ocak 2016
    Mesaj:
    80
    Beğeniler:
    0
    Şehir:
    Belirtilmemiş
    Virtualbox ı şimdi indiriyorum.
    Ayrıca;
    vmware de verilen hata şu şekilde;
    [​IMG]
     
  20. MacTavish

    MacTavish Moderator

    Katılım:
    14 Temmuz 2015
    Mesaj:
    901
    Beğeniler:
    23
    Cinsiyet:
    Erkek
    Meslek:
    Öğrenci
    Şehir:
    Van
    Web Sitesi:
    Büyük İhtimal ile İşlemci Sanallaştırmayı Açmamışın ? Açmak İçin;

    Edit Virtual Machine Setting>Processors Buraya Gel ve Aşağıdaki Özellikleri Aç..

    Kod:
    Virtualize Intel VT-x / EPT or AMD-V/RVI
    Virtualize CPU performance counters
    Umarım Sorunun Çözülür..
     

Bu Sayfayı Paylaş

Share