1.                                                

Kali 2.0 kurulum hatası !

'Soru & Cevap' forumunda Ares tarafından 3 Ekim 2015 tarihinde açılan konu

  1. Ares

    Ares New Member

    Katılım:
    3 Ekim 2015
    Mesaj:
    16
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    0

    Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım 3-4 gündür kaliyi kurmaya çalışıyorum İSO olarak x64 indirdim ilk başta sanal olarak kurmaya karar verdim ancak vmware de yükleme bitip yeniden başlattıktan sonra siyah ekranda takılıyordu daha sonra fikrimi değiştirip windows a paralel kurmak için DVD ye çektim , ancak yine yükleyemiyorum yeniden başlatıp DVD ile başlamasını seçtiğimde siyah ekran geliyor ve orada kalıyor İSO dosyasında hata yok ancak biosla ilgili bir sorun olabileceğini düşünüyorum işin içinden çıkamadım yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler..


    msı 970a ddr3 ANAKART
    120 gb SSD a sahibim
     
  2. whitehors3

    whitehors3 New Member

    Katılım:
    2 Ekim 2015
    Mesaj:
    19
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Şehir:
    Belirtilmemiş
    https://www.kali.org/downloads/ buradan 32 bit yada 64 bit olanını seçerek indir (iso).
    Ayrıca vmware programının yaptığı işi yapan başka programlarda var.Bir de o programlar ile dene.
     
  3. MacTavish

    MacTavish Moderator

    Katılım:
    14 Temmuz 2015
    Mesaj:
    901
    Beğeniler:
    20
    Ödül Puanları:
    18
    Cinsiyet:
    Erkek
    Meslek:
    Öğrenci
    Şehir:
    Van
    Web Sitesi:
    Eğer İlk Defa Kullanacaksan Kali'yi Sanal'da Kurup Bi Dene Derim :) Sanalda SOrun Yaşıyorsan Sorununu Bildir Ben ve Arkadaşlar Sana Yardımcı OLalım :)
     
  4. Ares

    Ares New Member

    Katılım:
    3 Ekim 2015
    Mesaj:
    16
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Oracle den kuruyorum şuanda bakalım :) ,https://www.kali.org/downloads/ burdan bulup indirdim zaten DVD sorunsuz bios la ilgili olabilir gibime geliyor etkileyen bir ayar varmı acaba bilemiyorum ..dual boots yapmak istesemde sanal deniyorum acaba sorunmu var diye ancak bu 2. indirişim kaliyi, farklı kaynaktan ikiside şuankini kali.org'dan diğerinide bu forumdan indirdim ..
     
  5. MacTavish

    MacTavish Moderator

    Katılım:
    14 Temmuz 2015
    Mesaj:
    901
    Beğeniler:
    20
    Ödül Puanları:
    18
    Cinsiyet:
    Erkek
    Meslek:
    Öğrenci
    Şehir:
    Van
    Web Sitesi:
    Eğer DVD ve İmaj Sorunsuz İse Muhtemelen BIOS Ayarlarındandır
     
  6. vqR#

    vqR# New Member

    Katılım:
    3 Ekim 2015
    Mesaj:
    72
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    UltraİSO ile Dvd'ye yazın. Ardından biostan bootlayın dvd ile başlatın. Sorun kalkacaktır. Genelde dvd yazma programları sizin dvdinizi boot olarak yazmıyor. Normal bir müzik dosyası yazarmışcasına yazıyor. UltraİSO ile denerseniz geçeceğini düşünüyorum. Sorun anladığım kadarıyla dvd'yi takıp çalıştırınca herhangi bir yükleme ekranı gelmemesi değil mi ?
     
  7. Ares

    Ares New Member

    Katılım:
    3 Ekim 2015
    Mesaj:
    16
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    bilgisayarda sağ tıklayınca disk görüntüsünü yaz seçeneği var onunla yazdım
    bu arada Oracle bir işe yaramadı o da başka bir hata verdi .
     
  8. MacTavish

    MacTavish Moderator

    Katılım:
    14 Temmuz 2015
    Mesaj:
    901
    Beğeniler:
    20
    Ödül Puanları:
    18
    Cinsiyet:
    Erkek
    Meslek:
    Öğrenci
    Şehir:
    Van
    Web Sitesi:
    Oracle Ne Gibi Hata Verdi Dostum ?
     
  9. Ares

    Ares New Member

    Katılım:
    3 Ekim 2015
    Mesaj:
    16
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    0
  10. whitehors3

    whitehors3 New Member

    Katılım:
    2 Ekim 2015
    Mesaj:
    19
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Şehir:
    Belirtilmemiş
    Ben kurulumu yapıvermek için size teklifte bulundum.Sıcak bakmadığınızı söylediniz.Bundan böyle gerisi size kalmıştır kolay gelsin.
     
  11. Ares

    Ares New Member

    Katılım:
    3 Ekim 2015
    Mesaj:
    16
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    whitehors3 teamviewer a sıcak bakmıyorum alınmanı gerektiricek bir durum yok çünkü tanımadığın birine tw gibi bir programla bağlanmasına göz yumamam
     
  12. whitehors3

    whitehors3 New Member

    Katılım:
    2 Ekim 2015
    Mesaj:
    19
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Şehir:
    Belirtilmemiş
    Ozaman tanımadığınız kişilerden fikirde almayın.Tamamen kendiniz araştırın.Belli mi olur size virüslü linkler falanda gönderebilirler öyle değil mi ? (sizin mantığınız ile konuştum) .
     
  13. Ares

    Ares New Member

    Katılım:
    3 Ekim 2015
    Mesaj:
    16
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Kimseye boynunu uzatmassın kusura bakma kişisel alanına davet etmekle fikir yardımı istemek aynı şey değil konuyu çarptırmak bunu meşrulaştırmaz ben soruna yönelik cevap bekliyorum ama yinede teklifin için gayet kibar teşşekkür ettiğimi hatırlıyorum o yüzden uzatmanın anlamı yok... atışma bana bir şey kazandırmıyacaktır.
     
  14. MacTavish

    MacTavish Moderator

    Katılım:
    14 Temmuz 2015
    Mesaj:
    901
    Beğeniler:
    20
    Ödül Puanları:
    18
    Cinsiyet:
    Erkek
    Meslek:
    Öğrenci
    Şehir:
    Van
    Web Sitesi:
    Öncelikle Selamun Aleykum ;

    Ares ve whitehors3 Konuşmalarınızda Sakin Olun İleri Giderseniz Sorun Çözülmeden Konu Kilitlenir...

    Ares Dostum Burada Herkes Birbirine Yardım Etmeye Çalışıyor :) Arkadaş'da Sana Yardım Etmek İstiyor Bunu Neden Kötü Niyetle Yargıladın Anlamış Değilim...

    whitehors3 Dostum Arkadaş Teklifin İçin Teşekkür Etmişse ve İstemediğini Belirtmişse Yapacak Bişey Yok :)

    Lütfen Sakin Olalım :)

    İyi Günler :)
     
  15. Ares

    Ares New Member

    Katılım:
    3 Ekim 2015
    Mesaj:
    16
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    teşekkür ederiz öncelikle ben arkadaşın kinleniceğini düşünmedim ben gayet kibarca teşekkür ettim sıcak bakmadığımı söyledim yoksa bir tartışma yaratmak gibi bir niyetim yok yine teşekkür ediyorum ondan ziyade sorunla ilgili muhabbet benim daha çok işime yarayacaktır :)

    bu arada bootlamayı başardım ancak bu sefer nasıl geçiş sağlıycam bilemiyorum diski 2 ye bölmüştüm şuanda disk yok oldu ve diğer c: nin dışında birşey gözükmüyor :S
     
  16. MacTavish

    MacTavish Moderator

    Katılım:
    14 Temmuz 2015
    Mesaj:
    901
    Beğeniler:
    20
    Ödül Puanları:
    18
    Cinsiyet:
    Erkek
    Meslek:
    Öğrenci
    Şehir:
    Van
    Web Sitesi:
    Dostum Sen Büyük İhtimal İle Diskin Tamamını Silmişsin :)
     
  17. Ares

    Ares New Member

    Katılım:
    3 Ekim 2015
    Mesaj:
    16
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    bozana kadar uğraşıcam heralde takıntılıyım :D konuyla ilgili video varmıdır
    kusura bakmayın başınızı ağrıtıyorum ama
     
  18. MacTavish

    MacTavish Moderator

    Katılım:
    14 Temmuz 2015
    Mesaj:
    901
    Beğeniler:
    20
    Ödül Puanları:
    18
    Cinsiyet:
    Erkek
    Meslek:
    Öğrenci
    Şehir:
    Van
    Web Sitesi:
  19. Ares

    Ares New Member

    Katılım:
    3 Ekim 2015
    Mesaj:
    16
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    0


    Bu bölümdeki elle kur u seçiyorum sonra ordan ayırdığım kısıma yüklemiyor yada yüklüyor isede açılırken sormuyor çünkü orası raw gibi bişey oldu anlamadım önyüklenebilir bayrağı kısmıda açığa döndüremedim bir türlü
     

Bu Sayfayı Paylaş

Share